Kallistus-, kääntö- ja pyöritysyksiköt

Yksiköillä voidaan saada yhden tai useamman akselin kääntö- tai kallistusliike aikaiseksi. Ne voidaan varustaa erilaisilla moottorivaihtoehdoilla ja sopivat siten suoraan liitettäväksi ISEL-ohjaimiin. Liitännät hoidetaan liittimin, joten käyttäjän tehtäväksi jää huolehtia että moottorin syöttövirta on oikea. Mikään ei tietenkään estä käyttämästä laiteistoja muidenkin kuin Isel-ohjainten kanssa.

Harmoonisiin vaihteistoihin perustuvat RDH- ja niistä johdetut yksiköt ovat erittäin tarkkoja, toistuvuus on parempi kuin +- 6 kulmasekuntia. Vääntömomenttia sallitaan 11Nm saakka.

Takaisin

 

RDH-M

Harmoonisela vaihteistolla varustettu RDH-M voidaan varustaa askelmoottorilla tai harjallisella tai AC-servomoottorilla. Välityssuhteet voivat olla 1/51 tai 1/101. Yksiköitä on saatavana myös läpi menevällä reiällä.. Läpireiän kautta voi tuoda päähän asennettujen laitteiden johdotuksen. Laitteistossa on referenssikytkin. Yksikkö on asennettavissa kahdelta sivulta, joten se sopii joko vaaka- tai pystyasennukseen.

Tekniset tiedot

Toistuvuus: +- 6" (1/60 astetta)
Nimelliskierrosluku: moottorista ja välityksestä riippuen 2-22
Moottorein liitäntä liittimellä
Saatavissa olevat varusteet: Kolmileukaistukka, T-ura lautanen ja karapylkkäasetelma. Kuormitettavuus (staatt.) 21800N.
Ulkomitat 235 x 215 x 198,5 mm.

Tilauskoodit ja lisätiedot kauttamme.

RDH-S

kuten edellinen, mutta kooltaan ja maksimimomentiltaan pienempi. Kuormitettavuus kuitenkin (staatt) 8600N

Tekniset tiedot

Toistuvuus: +- 6" (1/60 astetta)
Nimelliskierrosluku: moottorista ja välityksestä riippuen 2-22
Moottorein liitäntä liittimellä
Saatavissa olevat varusteet: Kolmileukaistukka, T-ura lautanen ja karapylkkäasetelma

Ulkomitat 150 x 146 x 160 mm

Tilauskoodit ja lisätiedot kauttamme. 

RDH-SX

Pienin kääntöyksikkö jonka ominaisuudet ovat pitkälle RDH-M ja RDH-S kaltaisia, kuormitus on tietenkin pienempi. Tyypilliset käytöt ovat esimerkiksi poiminta/annostelupään kääntö, käsiteltävän kappaleen pyöristys ja vaikkapa optisen anturin liikuttaminen.

Kuormitettavuus (staatt/dyn) on 390N.

Ulkomitat 132 x 92 x 126 mm.

 

DSH-S

Kahden liikkeen yhdistelmälaite, kappaletta voi kallistaa ja kiertää kahdella erittäin tarkalla kääntöyksiköllä. Teknisesti kääntöyksiköt vastaavat RDH-S yksiköitä. Työstöjen lisäksi tällä yksiköllä voi, XY-järjestelmän yhteydessä, työstää, annostella tai tehdä muita toimenpiteitä kappaleen viidelle sivulle. Kuormitettavuus on sitä luokkaa että työstötkin käyvät hyvin.

Tätä yksikköä on saatavana askelmoottoreilla tai DC-servomoottoreilla. RDH ja DSH yksiköt ovat tarkkusyksiköitä vaativaan työhön. Ne ovatkin löytäneet asiakaskuntaa sekä tutkimuksessa että koneenrakennuksessa. Yksikölle löytyy ohjelmistotuki.

Mitat n. 470 x 150 x 154 mm.

MD1

MD1 on yleikäyttöinen, hammashihnavaihteistolla varustettu pyöritysyksikkö, Se voidaan asentaa pohjalevystään tai päädystään, ja siten asennusasento voi olla joko pysty- tai vaakasuora.

Asennuslaipan lisäksi MD:ssä on SK20 kartio, joten siihen voidaan asentaa vastaavat kartioistukat. Moottorivaihtoehtoina on askelmoottori tai servomoottori. Välityssuhde on 1:20, joten askelmoottorilla resoluutioksi tulee 0,045 astetta. Maksimi kierrosnopeus askelmoottorilla 1/s ja servomoottorilla 2/s.

Laitteistossa on 150 mm johtimessa koiras subD-liitin. Kytkennät ovat seuraavat:

1 vaihe 2B 6 ei kytketty
2 vaihe 2A 7 ei kytketty
3 vaihe 1B 8 ei kytketty
4 vaihe 1A 9 referenssi b
5 referenssi a    

 

 

 

 

 

 

 

RF1

RF1 on keskiraskas kääntöyksikkö hammashihnavaihteistolla. Moottoriksi voi valita AC- tai DC- servon tai askelmoottorin. Yksikön paino on 14,6 kg. Tähän yksikkön on saatavana T-ura pyöritystasoja ja muita varusteita.

Välitys on vakiona 1:24 mutta, vaihtoehtoiset välitykset 1:52 ja 1:100. Ohjaus C-16-3 liittimen kautta. Optiona jarru 60 Nm.

 

 

ZR20

-välyksetön hammashihnaveto
-välityssuhde 1:20
-läpimenevä reikä Ø 15
-laippa ja kartio SK 20
-CNC control via Sub D liittimellä
Paino : 2.1 kg

 

ZD30 vastapylkällä

ZD30 täydentää yleis-kääntöyksiköiden tuoteperhettä. Kuvassa se on optiona saatavan karapylkkärakenteen kanssa.

-välyksetön hammashihnaveto
-välityssuhde 1:30
-läpimenevä reikä Ø 15
-laippa ja kartio SK 20
-CNC control via Sub D liittimellä
Paino : 2.9 kg

Optiot:

-erilaisia karapylkkärakenteita ja ohjausjärjestelyjä

 

ZDS 2030

ZDS 2030 sopii erilaisiin automaatiosovelluksiin sellaisenaan ja osaksi kevyiden työstökoneiden 4/5 akseliksi. ZDS voi esimerkiksi toimia 5-akselikoneistuksessa 3-akselisen työstölaitteiston yhteydessä. Materiaalina voivat olla muovit ja ei-rautametallit. Myös rautametallien työstöä voi tehdä pienillä terillä. Kallistus/kääntö 139º molempiin suuntiin.

Tiedot

MH1

Pienois-liikeyksikkö 30, 60 tai 90mm liikealueella. Yksikössä on kuularuuvi/mutteri, joten liike on käytännöllisesti katsoen välyksetöntä. Yksikkö on saatavissa askelmoottorilla tai DC-servomoottorilla.

 

Lisää tuotteita päämiehen sivustolla
http://www.isel-germany.de
Takaisin etusivulle